Μαίρη Κακουλίδου - Ρεφλεξολόγος, Αρωματοθεραπεύτρια, M.L.D Practitioner
HOLISTIC BALANCE_LOGO_teliko 2
antiliakh-30plus-1

Κρέμα με πλούσια σύσταση και υφή. Πολύ κατάλληλη για την παραλία, για μακροχρόνια έκθεση στον ήλιο, ευαίσθητα και λευκά δέρματα, πρόσωπο, ευαίσθητο ντεκολτέ και χέρια με δυσχρωμίες. Δεν χρειάζεται να συνδυαστεί με κρέμα ημέρας. «Φοριέται» μόνη της (λόγω της σύστασής της), απαλαίνει και φροντίζει το δέρμα.

Συσκευασία: 50ml. Λευκό φιαλίδιο airless, για απόλυτη προστασία του προϊόντος και ευκολία στην χρήση και στην μεταφορά.

 

*Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται σαν αντηλιακά φίλτρα είναι το οξείδιο ψευδαργύρου και το διοξείδιο τιτανίου. Είναι  αυτά τα συστατικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή βιολογικών αντηλιακών προϊόντων και ανήκουν στην κατηγορία των φυσικών αντηλιακών φίλτρων.

Το οξείδιο του ψευδαργύρου είναι ένα αδρανές συστατικό, το οποίο απαντάται στην φύση ως το ορυκτό ψευδαργυρίτης (zincite).

Το διοξείδιο του τιτανίου  είναι φυσικό, λευκό μετάλλευμα.

Δεν απορροφώνται από το δέρμα. Δημιουργούν επιφανειακά ένα προστατευτικό φιλμ το οποίο λειτουργεί σαν κάτοπτρο και αντανακλά την ηλιακή ακτινοβολία σε όλο το φάσμα της. Επίσης δεν φεύγουν εύκολα στην επαφή τους με το νερό.

Δεν έχουν αναφερθεί παρενέργειες από την χρήση τους.

Τα συγκεκριμένα που έχουν  χρησιμοποιηθεί εδώ, είναι τεχνολογίας non nano, που σημαίνει ότι δεν εισχωρούν προς τις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος.

Επίσης τα φυτικά έλαια που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των αντηλιακών  Reflex.Aroma. έχουν από την φύση  τους δείκτη προστασίας και αντιοξειδωτική δράση. Έτσι ενισχύουν την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.

Οι δείκτες προστασίας (SPF) που αναφέρονται είναι αντικειμενικοί και  παραπέμπουν σε συνετή έκθεση στον ήλιο.

Τηρήστε πάντα τους γενικούς κανόνες που ισχύουν για την χρήση των αντηλιακών και την προστασία από τον ήλιο.

 

[getsocial app='sharing_bar']

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή λόγω πνευματικών δικαιωμάτων